gremihsolsones@gmail.com
606 24 70 69
Title Image

El Gremi

El GREMI COMARCAL D’HOSTALERIA DEL SOLSONÈS es va crear l’any 1986.

DADES INSCRIPCIO AL REGISTRE D’ASSOCIACIONS PROFESSIONALS, el GREMI va dipositar els seus estatuts a les oficines del Departament de Treball Serveis Territorials de Lleida el 9 d’abril de 1986 amb núm. Exp. 96/25/205

El GREMI es troba configurat com a entitat sense ànim de lucre al servei de les empreses i professionals, autònoms i empresaris, que així ho desitgin.

Concretament, inclourà aquelles Empreses que dediquin la seva activitat a Hotels, Hostals, Pensions, Cases d’ Hostes, Residències, Restaurants, Cases de Menjars, Cafès, Bars, Cafeteries, Campaments Turístics (Càmpings), Discoteques, activitats esportives, recreatives i d’entreteniment, operadors turístics i activitats d’agències de promoció turística i d’agències de viatges, serveis de reserves i en general qualsevol establiment que la activitat estigui inclosa en el grup 671, 672, 673, 674, 675, 676, 681, 682, 683, 684, 687, 791, 931, 932 i i 969.1 de les vigents tarifes de l’actual Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE).

El GREMI continua fidel al seu objectiu de defensar els interessos dels seus associats, donar una resposta eficaç a les seves necessitats i ser l’interlocutor davant de les administracions, institucions socials i entitats vinculades al món de l’Hostaleria, el Turisme i la Restauració.

Els principis fonamentals que promou el GREMI, essencialment, són: la lliure empresa, la unitat empresarial i la defensa de la lliure competència.

El GREMI ostenta la representació col·lectiva dels empresaris que en formen part.

L’objecte del GREMI, fixat estatutàriament, resulta Representar totes les persones afiliades, mitjançant la intervenció en les relacions laborals i la contribució a la defensa i a la promoció dels interessos professionals, laborals, econòmics, socials ¡ culturals, tant individuals com col·lectius que li son propis.

Les finalitats primordials del GREMI són, entre d’altres:

Fomentar la solidaritat de les persones afiliades mitjançant la promoció i creació de serveis comuns de naturalesa assistencial.

Programar les accions adients per aconseguir millores socials i econòmiques a les persones afiliades.

Mantenir el contacte necessari i el tracte amb altres organitzacions afins, de qualsevol àmbit territorial, amb l’objectiu de prestar-se col·laboració mútua i també intercanviar experiències en matèria professional, sindical o qualsevol altra que redundi en el benefici de l’associació i de les persones afiliades.

Exercir l’activitat sindical, caracteritzada per l’existència d’una altra part relacionada a la persona titular del dret per una relació de servei i davant la qual s’exercita, mitjançant l’expressió d’una serie de drets com els de negociació col·lectiva laboral, adopció de mesures de conflictes col·lectius i individuals de treball, diàleg social i participació institucional en els organismes públics de les administracions publiques laborals.

Elegir entre els seus membres, aquells que reuneixin les condicions idònies per representar l’Associació.

Qualsevol altra activitat que es cregui convenient o necessària en benefici de les empreses associades i que la legislació vigent permeti.

Qui ens representa?
L’Assemblea General, la Junta Directiva i la Presidència són els òrgans de govern de l’associació que exerceixen la representació, la gestió i l’administració de l’entitat. Les persones que regeixen l’associació s’elegeixen mitjançant sufragi lliure, directe.
Els càrrecs no poden ser remunerats.
Treballarà per unes bones relacions i cooperació amb altres col·lectius i entitats tant comarcals com provincials.

Política de transparència:
• Els afiliats poden conèixer, en qualsevol moment, tota la documentació del Gremi relativa a la seva situació econòmica, amb una sol·licitud prèvia i adreçada al tresorer.
• Els estatuts del Gremi, son públics i estan a la vostra disposició.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "Aceptar" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar