Si ets soci del Gremi pots reduir la tarifa de la SGAE i AGEDI

La Llei de Propietat Intel·lectual recull el concepte de “comunicació pública” que a la pràctica i en el nostre sector es produeix quan l’empresari hostaler posa música per donar ambient al seu bar, restaurant, discoteca, bar musical, etc.

Així mateix, la Llei de Propietat Intel·lectual determina que s’ha d’abonar una contraprestació econòmica per aquesta “comunicació pública” a l’establiment. Per aquest motiu, l’empresari hostaler ha de signar un contracte-autorització amb la SGAE i AGEDI.

La SGAE és l’entitat de drets de propietat intel·lectual que representa als autors de la música i AGEDI representa als productors fonogràfics (les discogràfiques).

Us recordem que a conseqüència dels convenis signats per la Confederación Empresarial de Hostelería de España (CEHE), la Confederación Española de Alojamientos Turísticos (CEHAT) i la Federación de Asociaciones de Ocio Nocturno de España (FASYDE), i la FIHRT, a la que pertanyem de manera directa el Gremi d'Hostaleria i Turisme del Solsonès, totes i tots vosaltres podeu gaudir d’importants descomptes en els seus pagaments en concepte de drets d’autor a la SGAE i a AGEDI.

Hotels, Pensions, Càmpings, Bars, Restaurants, Bars musicals, Discoteques i similars:

  • 5% de descompte sobre la tarifa per ser soci.
  • 5% de descompte sobre la tarifa per domiciliació del pagament.
  • 5% de descompte per pagament anual anticipat (o 2,5% de descompte per pagament semestral anticipat).

Més informació

Perquè SGAE i AGEDI us apliqui aquests descomptes per ser soci del Gremi, es necessari que signeu amb aquestes entitats un document amb l’opció de pagament escollida (trimestral anticipat, semestral anticipat o anual anticipat); per  la qual cosa us haureu de posar en contacte amb el representant de la vostra zona de la SGAE i entregar-li un certificat de ser socis del Gremi, que ens heu de demanar.