Èxit del 1r Tió Fest organitzat pel Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme del Solsonès

Més de 6.700 persones han visitat avui la 8a Fira del Tió de Solsona, amb 25 parades d’artesania i entitats socials i activitats paral·leles.

Als claustres de la catedral, l’exposició de tions ha rebut 1.100 visites.

Solsona ha celebrat una Fira del Tió que ha omplert els carrers del centre de l’ambient nadalenc que en les pròximes setmanes marcarà el tarannà de les activitats comercials i d’oci de la capital comarcal, amb una destacada presència i participació dels visitants al novedós Tió Fest, l'espai gastro-cultural amb música en directe i tapes, que va tenir lloc divendres al vespre a la plaça de Palau. Divendres, des de dos quarts de set de la tarda i fins a les onze de la nit, es va celebrar el primer TióFest, un nou espai gastro-cultural del Gremi d’Hostaleria, que després de l’èxit de la Fira de la Terra, ha decidit repetir el format, amb música en directe i tapes. Hi van actuart Trio Cardener i The Velcros.

Els dos dies restants de Fira s'han omplerts els carrers del centre de solsonins i de visitants vinguts d’arreu de la comarca per passejar per un recinte firal format per vint-i-cinc parades. Entre els expositors hi havia venedors de tions però també les entitats solidàries del Solsonès.

Entre les entitats participants, a part de l'esmentat Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme del Solsonès, hi havia Creu Roja, Amisol, Fenix i l’associació que lluita per la defensa dels animals Adas. Els artesans es van situar a la plaça Major, les entitats al carrer de Sant Miquel i les activitats es van fer a la plaça de la Catedral, a la del Palau Episcopal i als claustres de la catedral.