Presentació

Qui som

El Gremi 

El Gremi d’Hostaleria és una agrupació d’empreses  del sector de l'hostaleria, la restauració i el turisme de la comarca del Solsonès

Neix de la voluntat de representar i defensar els interessos, tant individual com col·lectivament dels integrants del Gremi.

Vetlla i defensa els interessos dels empresaris de la restauració (restaurants, bars-restaurants, cafeteries, etc.) a tots els nivells. Posa a l'abast de tots els seus agremiats el màxim de serveis i avantatges al millor preu. Desenvolupa iniciatives i projectes per dinamitzar el sector i el territori.

El Gremi és l'Entitat que representa col·lectivament el sector de la restauració i el turisme. Fa d'INTERLOCUTOR amb les institucions. Això permet influir significativament en tota la legislació, drets, normatives, etc... que afecten el sector.

Sumant esforços, l’entitat posa a disposició dels seus agremiats serveis i avantatges gratuïts, un màxim de serveis especialitzats amb preus ajustats, així com cursos formatius subvencionats per fomentar la formació contínua i reciclatge, aconseguint amb això augmentar la competitivitat del sector. Treballem tenint cura del Producte de Proximitat i el Medi Ambient.

El teu negoci, la nostra responsabilitat.

Si necessites més informació contacta amb nosaltres clicant aquí