Mariona Martí Grau, nova Presidenta del Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme del Solsonès

Avui ha tingut lloc a l'Hotel Gran Sol de Solsona, l'Assemblea General Extraordinària del Gremi Comarcal d'Hostaleria del Solsonès, que entre d'altres punts previstos a l'Ordre del Dia, ha designat Mariona Marti Grau, propietària de Guies de Muntanya Tirantmilles S.L. com a nova Presidenta de l'Entitat, en substitució de Dolors Garrigasait de l'Hotel Sant Roc. La deciisió, unànim, marcada pel consens de tots els socis i sòcies, presents i representats, també ha manifestat la intenciuó d'ampliar la Junta per tal de donar veu a tot el territori, establint fins a un màxim de 8 el número de nous vocals. 

La nova Presidenta estarà acompanyada de Roser Espuga, de Ca l'Agustí, VIcepresidenta, Maria Rafart,  de l'Hotel Gran Sol, Tresorera, i Maria Bollo, de l'Hotel-Restaurant Crisami, Secretària.

Molts encerts a la nova Junta.

L'Assemblea també va acordar, per unanimitat, la nova denominació del Gremi, que a partir d'ara es denominarà GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DEL SOLSONÈS, donant així cabuda a les activitats de natura i al nou perfil d'economia del visitant, englobant totes les activitatst pròpies del sector, més enllà de l'Hostaleria, així com l'ampliació de les activitats susceptibles d'associar-se a l'Entitat, com poden ser els HUT's.

La reunió també va servir per acomiadar la fins ara Gerent, Anna Lozano, que emprèn una nova aventura professioanl i pèrsonal. N'estem molt contents per ella, i desitgem que tot li vagi molt bé. Sap que sempre podrà comptar amb la Familia de la FIHRT. Molts encerts, Anna!!!