Assemblea General Ordinària del Gremi

Na Mariona Martí Grau, en qualitat de Presidenta del GREMI COMARCAL D’HOSTALERIA I TURISME DEL SOLSONÈS amb CIF núm. G25260472, amb poder de representació conforme a les atribucions que li corresponen pels Estatuts del Gremi, per la present, convoca als socis per a que assisteixin a la Junta General Ordinària a celebrar a l’Hotel Gran Sol, que es troba a la Carretera de Manresa, 100, 25280 Solsona, el proper dia 9 de maig de 2023, a les 17:30 hores en primera convocatòria, i 30 minuts després en segona (18h).

Un cop finalitzada l’Assemblea, celebrarem un Sopar en reconeixement a totes les empresàries i empresaris que vitalitzem el sector turístic del Solsonès. Per confirmar la vostra participació, envieu un missatge al Grup de Whatsapp del Gremi, indicant quants vindreu (al sopar). El preu del sopar serà de 28,00 euros/persona. Podran participar socis i sòcies i treballadors i treballadores dels vostres negocis.

Em permeto recomanar-vos que, davant la improbabilitat que s’obtingui el quòrum necessari per a la constitució vàlida de l’Assemblea en la primera convocatòria, assistiu en l’horari previst per a la segona. Correspondrà un vot per cada soci, es a dir, per cada establiment o persona física que es trobi compresa dins I ‘establert als articles 23 i ss dels Estatuts Socials.

Per gaudir de l'exercici dels drets com agremiat, es condició prèvia trobar-se al corrent de les obligacions establertes, i en particular del pagament de les quotes (art 23). Tots els agremiats tenen dret a assistir a les Assemblees, per ells mateixos, o be representats per una altra persona, agremiada o no. Aquesta representació haurà d'atorgar-se per escrit dirigit a la Junta i amb caràcter especial per cada Junta tenint en compte que només serà eficaç per la reunió de que es tracti i que un soci només pot assumir una delegació de vot(art. 14, D) La representació es sempre revocable. L'assistència personal a la junta del representat tindrà valor de revocació.

L´ Ordre del Dia a tractar a l´Assemblea Ordinària, a proposta de la Junta Rectora, serà del següent:

ORDRE DEL DIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

  1. Informe de la Junta del Gremi . Presentació dels membres. Propostes noves incorporacions.
  2. Presentació per part de la Junta de la Memòria de les  Activitats dutes a terme durant l’any 2022.
  3. Presentació del Balanç econòmic i aprovació si s’escau de l’exercici 2022 i de la tasca de la Junta.
  4. Aprovació Quotes 2023.
  5. Presentació activitats 2023
  6. Previsions econòmiques 2023
  7. Propostes dels Socis de l’Entitat
  8. Torn Obert de Precs i Preguntes