L'Oficina de Turisme de la Vall de Lord estrenem mapes de punts d'interès actualitzats

La nova versió del mapa, que ja us podeu descarregar en digital, compta amb molts més detalls i camins actualitzats, i ben aviat es començarà a donar al públic visitant de l’Oficina de Turisme

 

Feu clic en el mapa per descarregar-vos-el

 

L’any passat, com a part del Pla d’actuacions 2022 de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord, es va decidir realitzar una millora important al mapa de punts d’interès de la Vall de Lord, un dels principals elements del material turístic que té l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord de cara al públic visitant.

La versió anterior d’aquest fulletó, feta l’any 2018, havia quedat desactualitzada en alguns aspectes i detalls. A més, es va aprofitar per millorar diversos detalls, sobretot del mapa del nucli històric de Sant Llorenç de Morunys i del seu entorn, amb el qual era difícil situar alguns punts clau de fora del casc antic, com per exemple l’Ajuntament, el Pavelló Municipal o el Dispensari Mèdic.

Pel que fa al mapa de tot l’entorn de la Vall, els principals canvis són sobretot en l’actualització d’alguns camins, la senyalització d’aparcaments que es fan servir bastant sovint (com per exemple al pla de Busa o al peu del Santuari de Lord), i com a canvi recent i important, l’afegit de les àrees d’autocaravanes de Guixers-Valls, del Codó i de Sant de Serni del Grau. També es va decidir afegir-hi el punt de recàrrega de vehicles situat a Valls, i en el mapa del nucli històric de Sant Llorenç de Morunys, també el punt de recàrrega de vehicles que hi ha situat a la Plaça del Mur.

Aquest nou mapa, que ja tenim en paper a l’Oficina de Turisme des de fa unes setmanes, es començarà a repartir al visitant turista tant aviat com haguem esgotat els exemplars del mapa anterior. Calculem que durant aquest proper estiu ja començaran a circular els nous fulletons.
Els diferents establiments turístics de la Vall, si voleu tenir exemplars d’aquest nou mapa per als vostres clients, en podeu passar a recollir per l’Oficina en el seu horari d’obertura.

 

Feu clic en el mapa per descarregar-vos-el