EL BARRI DE LES LLETRES I LA MÚSICA DE SOLSONA PROMOCIONA EL COMERÇ I LA CULTURA DURANT LA PRIMERA QUINZENA D'AGOST

Es programen una desena d’actuacions musicals, un recital poètic i set tastos literaris i de producte local

Incardinar la cultura al teixit comercial i els productes locals tot incrementant l’activitat al carrer i fomentant l’afluència de ciutadans als establiments. Aquesta és la fórmula en què se sustenta el Barri de les Lletres i la Música de Solsona, que celebra la seva quarta edició durant la primera quinzena d’agost amb una desena d’actuacions musicals, un recital poètic i set tastos literaris i de producte, tots gratuïts.

De dimarts a dissabte a partir del primer d’agost i fins al dia 12 a dos quarts de dotze del matí el Barri de les Lletres i la Música de Solsona actuacions al carrer d’artistes vinculats a la ciutat. Les mateixes dates, però a la tarda, s’oferiran tastos de literatura i de producte local amb set rutes d’establiments. Ho organitza l’Agència de Desenvolupament Local i l’Ajuntament amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants, Empresaris per al Solsonès i la Biblioteca Carles Morató.

En aquesta edició actuaran, en diferents indrets de l’àmbit comercial solsoní, Gemm Sol (1 d’agost), Faranduleres Poètiques (Núria Cano, Carme Pardo i Montse Colilles) (2 d’agost), Paula Jané (dia 3), Polsu i Airene (dia 4), Caps Taps (dia 5), Anna i Carla (dia 8), Xènia Delgado (dia 9), Mínimals (dia 10), Eduard Tamames (dia 11) i Nautik’s Band (dia 12). El passeig del Pare Claret, les places de Sant Joan i Sant Isidre, el portal del Castell i l’avinguda del Pont són alguns dels punts que s’ompliran de música.

Pel que fa als tastos, els ambaixadors literaris llegiran fragments d’obres que recomanen mentre es fan tastets. Enguany seran Roser Fons (dia 1), Ramon Segués (dia 3), Ester Barniol (dia 4), Montse Colilles (dia 9), Violeta Caballol (dia 10), Marc Segués (dia 11) i Raül Garrigasait (dia 12). Les seves rutes passaran per un total de 22 establiments comercials. En aquest cas, si bé l’activitat és gratuïta, cal inscriure-s’hi en línia a https://entradessolsones.com/activitat/tastets-de-literatura-i-producte-local.

El programa i altres detalls de la iniciativa es podran consultar al perfil d’Instagram @elbarrideleslletresilamusica.