18enes Jornades Gastronòmiques de la Tardor del Solsonès

Arriben les XVIII Jornades Gastronòmiques de Tardor

Fins el 19 de novembre, tretze establiments de restauració de la comarca oferiran diverses receptes saboroses amb els bolets com a ingredient principal

Divendres 20 d’octubre es donarà el tret de sortida a les divuitenes Jornades Gastronòmiques de Tardor del Solsonès, organitzades pel Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme del Solsonès, amb el suport del Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i Solsonès Fires, i el patrocini de Cava Rovellats i Celler de Capçanes.

L’acte inaugural tindrà lloc a la Plaça Major on les persones assistents podran degustar diversos tastets oferts per alguns dels establiments participants a les Jornades, com Restaurant el Miracle, Restaurant el Crisami, Restaurant la Cabana d'en Geli i Restaurant el Solsonès. i gaudiran del Cava Rovellats, i de Vins del Celler de Capçanes. tot ben amenitzat amb música en viuQui vulgui fer aquests tastos podrà comprar els tiquets al mateix lloc de celebració de l’acte. El preu és de 2 i 3 euros.

D’aquesta manera, començaran oficialment les divuitenes Jornades Gastronòmiques de Tardor del Solsonès, que finalitzaran el diumenge 19 de novembre. En aquesta edició, hi participaran un total de 13 establiments de restauració de la Comarca: Restaurant Fermín, La Cabana d’En Geli, Restaurant el Solsonès, Restaurant El Miracle, Restaurant El Buffi (Hotel Sant Roc), Restaurant Mare de la Font, Restaurant Can Poldo Xic, Hotel Gran Sol, Mesigual, La Familia, Tony's Pizza, Restaurant-Bar Castell i La Plaça Bar.

A aquests establiments s’hi oferiran diferents receptes micològiques. Més informació, al fullet informatiu de les Jornades i a les xarxes socials del Gremi.