Aquest desembre Solsona torna a premiar el consum local amb 705 butlletes de 20 euros i tres premis de 250

Prop d’una vuitantena d’establiments s’adhereixen a la campanya “Jo compro a Solsona”

Incentivar els solsonins a fer a casa les compres vinculades a la campanya de Nadal i dinamitzar el comerç local. Amb aquest objectiu la regidoria de Desenvolupament Local repeteix la campanya de vals “Jo compro a Solsona”, que comença aquest divendres de forma intensiva fins al 15 de desembre. Es distribuiran fins a 705 butlletes amb premis directes de 20 euros per gastar fins a la vigília de Nadal i se sortejaran tres premis de 250 euros.

Enguany s’han adherit a la iniciativa 78 establiments de tots els sectors. Repartiran una butlleta per cada compra o consumició, independentment de l’import gastat, que caldrà comprovar si està premiada al web https://vals.jocomproasolsona.cat. En cas de tenir premi, es rebrà un correu electrònic amb els vals de compra valorats en 20 euros. Qui no disposi d’internet pot acudir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal.

Totes les butlletes no premiades de les persones empadronades a Solsona entraran en el sorteig de tres premis de 250 euros en vals de compra que es durà a terme en directe el 19 de desembre a les quatre de la tarda al compte a Instagram de l’Agència de Desenvolupament Local (@adlsolcar).

Per bescanviar fins al dia 24

Els vals es podran bescanviar a partir d’aquest mateix divendres i fins al 24 de desembre a qualsevol dels bars i botigues adherits amb compres o consumicions mínimes de 10 euros. També al mateix web hi ha la llista d’establiments, entre els quals hi ha bars i restaurants, botigues de moda i complements, sabateries, joieries, merceries, estètiques i perruqueries, llibreries, òptiques i farmàcies, ferreteries i botigues d’electrodomèstics, entre d’altres.

Enguany aquesta acció disposa de menys pressupost i, per tant, reparteix menys premis. Amb tot, “repetim l’experiència perquè ens interessa contribuir a reforçar la imatge d’un comerç viu, especialment en dates com aquestes, i, alhora, fixar la riquesa a Solsona”, assenyala el regidor de Desenvolupament Local, Ramon Montaner.

18.740 euros gastats el 2022

La campanya vals “Jo compro a Solsona” es va enraigar el 2021 per contribuir a la recuperació del comerç després del sotrac de la pandèmia, i cada any creix lleugerament el volum de comerços que hi participen. L’any passat es van repartir 11.750 butlletes  i se’n van premiar 734 (un total de 4.430 persones van comprovar-les). La campanya, inclosos els premis sortejats, va traduir-se en 18.740 euros gastats a Solsona.