Solsona Experience Presenta Visites Guiades i Teatralitzades per al Pont de la Puríssima

Aquest Pont de la Puríssima, del 6 al 10 de desembre de 2023, Solsona Experience proposa un ric assortiment d'activitats culturals, tant per a turistes com per a residents locals. S'amplien les visites a llocs destacats com Solsona Monumental, Olius Monumental, el Santuari del Miracle, i el Pou de Gel, amb sessions diàries disponibles. Les entrades es poden adquirir a entradessolsones.com.

Una de les grans novetats d'enguany és la visita lliure a Lo Cal Boig, disponible del 6 al 9 de desembre, amb preus assequibles i diferenciats per edat. A més, es mantenen les visites guiades als Gegants, amb un recorregut que inclou el Quarto dels Gegants. Les entrades per a aquestes visites es reserven online o es compren directament a Lo Cal Boig.

Solsona Experience també ofereix dues visites teatralitzades especials. El 8 de desembre es podrà gaudir de "Olius: dels ibers al modernisme", una experiència teatral que explora el conjunt Monumental de Sant Esteve d’Olius. I el 9 de desembre, es reprograma "Castellvell: la senyora de Solsona", una visita nocturna que narra la vida de Maria Álvarez d’Alfaro, Senyora de Solsona.

Finalment, per aquest Nadal, Solsona Experience llança els Vals Regal, una opció perfecta per als amants de la cultura i la història, disponibles tant físicament a Lo Cal Boig com en línia. Això afegirà un toc especial a les festes i oferirà una experiència única en el ric patrimoni de la regió.