Solsona licita les activitats de dinamització de l'‘Skatepark'

“Enrampa’t” omple les places disponibles tant a la primavera com a l’estiu
 

Als mesos d’abril i maig i al juliol, la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Solsona organitzarà una nova edició de l’activitat ludicoesportiva “Enrampa’t” a l’skatepark, adreçada a la població d’entre 6 i 14 anys. Per això s’ha publicat la licitació d’aquest servei de dinamització pel termini d’un any, prorrogable per una anualitat més.

Amb un pressupost base de licitació de 2.393,43 euros, es contractarà el servei de diferents pràctiques esportives a la pista de patinatge municipal per a dos períodes anuals: el d’abril i maig, en què es programa l’activitat durant setze sessions els dilluns i dimecres de cinc a dos quarts de set de la tarda; i el de juliol, per a deu sessions els dilluns i dimecres de sis a dos quarts de vuit.

Entre els criteris avaluables en aquesta contractació hi ha l’oferta econòmica, l’oferiment de berenars saludables, una demostració d’skate i una sessió tècnica de reparació i manteniment de patinets.  

Lleure constructiu i educatiu

La regidoria d’Infància continua apostant per aquest tipus d’activitats les tardes dels períodes lectius escolars i a l’estiu perquè “és una manera d’ampliar l’oferta de lleure constructiu i educatiu per als infants a l’espai públic i, al mateix temps, contribuir a la conciliació de la vida laboral de les famílies amb el calendari escolar”, tal com assenyala la regidora de l’àrea, Pilar Viladrich. El fet que cada vegada se n’omplin les places disponibles, segons Viladrich, demostra l’encert del programa.   

“Enrampa’t”, inclosa en el projecte comunitari de Solsona “A camp obert”, és una activitat de lleure cooperatiu i saludable que s’organitza a l’skatepark des del 2021 per als infants i joves aficionats al patinet, el monopatí o els patins. La recuperació de l’entorn urbà com a espai de convivència i la integració de diferents col·lectius són alguns altres dels objectius de la iniciativa.  

Les empreses interessades a prendre part en aquesta licitació tenen temps de presentar propostes fins al dia 27 de març a les tres de la tarda. Tota la documentació necessària es pot consultar al perfil del contractant: https://contractaciopublica.cat/ca/detall-publicacio/300096679