Solsona s'adhereix un any més a la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya”

La clientela trobarà urnes per entrar en el sorteig dels premis en 68 establiments

Com cada any, al juny comprar al comerç local de Solsona té premi. La ciutat és un dels 28 municipis adherits a la campanya comercial “Compra i descobreix Catalunya” amb la participació d’una setantena d’establiments. La clientela s’hi trobarà butlletes per entrar al sorteig dels premis, consistents en visites guiades, experiències gastronòmiques o espectacles, entre d’altres.  

Aquesta campanya, que arriba a la catorzena edició, és una iniciativa col·laborativa entre administracions locals de la Xarxa de barris antics amb projectes per donar suport al comerç de proximitat i promocionar les poblacions organitzadores. Un total de 812 parelles guanyaran un premi. El valor total de les experiències que es repartiran ascendeix als 3.170 euros.  

Fins a final de juny, cada vegada que es compri en els 68 establiments adherits de Solsona, que s’identifiquen amb un cartell a la porta o l’entrada, es tindrà l’oportunitat d’omplir una butlleta i dipositar-la en una urna habilitada expressament.

Durant la primera quinzena de juliol es durà a terme el sorteig per premiar les 28 butlletes amb una experiència turística per a dues persones. El resultat s’anunciarà als comptes d’Instagram de l’Ajuntament de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local (Adlsolcar), coordinadora de la campanya a la ciutat.   

També se sortejarà un premi entre les botigues participants. Per la seva banda, els guanyadors de l’experiència a la capital del Solsonès procedents de la resta del país podran gaudir del premi entre el 26 d’octubre i el 16 de novembre. La proposta, concretament, inclou un dinar, una visita guiada a la Solsona monumental i un lot de productes locals.