El Gremi d'Hostaleria valora positivament la ruta de tapes per Solsona

Un cop finalitzada la ruta de tapes organitzada pel Gremi d’Hostaleria del Solsonès amb el patrocini de cerveses Moritz i que s’ha dut  a terme durant tres setmanes cada vespre de 19:00 a 21:00, el Gremi n’ha fet una valoració molt positiva.

Segons ha explicat a NacióSolsona el coordinador, Nil Vendrells, s’han sorprès de l’èxit de la iniciativa, tant per que temien al principi que els establiments no es volguessin sumar a la iniciativa, i al final han estat 16, com per que un cop finalitzat, nous establiments han demanat de poder participar-hi en properes edicions.
També s’ha aconseguit l’objectiu de fer més visibles als agremiats i que el públic gaudís amb la restauració local, doncs s’han servit unes 300 tapes només al nucli antic, i els clients han pogut descobrir espais nous a les terrasses dels  locals de fora del nucli antic.
A més, de retruc, molts dels clients que tastaven les tapes, després es quedaven a sopar.

A part de la vessant gastronòmica, la ruta de tapes per Solsona tenia un caire lúdic amb un premi per a la millor tapa, que s’ha votat entre els participants i d’entre tothom qui ha finalitzat la ruta de tapes s’ha sortejat una experiència a la fàbrica Moritz.
Hi ha hagut un empat entre les tapes guanyadores, que han estat la de l’Hotel Sant Roc (Piruleta de sípia. Croqueta casolana de sípia en tinta acompanyada d’all i oli de safrà) i la del Bar Castell (Postre, cafè i copa. Xarrup de crema catalana, Xarrup de cigaló de baileys i Xarrup amb gales de gintònic).

La guanyadora de l’experiència Moritz ha estat Assumpció Flores.
Les mencions a les Xarxes Socials són les seguents: #lamadetapes @gremihsolsones @moritzbarcelona