XV Jornades Gastronòmiques de Tardor

Aquest passat dissabte 19 d’octubre vam celebrar l’inici de les XV Jornades Gastronòmiques de Tardor amb els Tastets a la Plaça Major. Com cada any i dins el marc de la Fira del Bolet, al vespre (de 19h a 20:30h) diferents restaurants i bars del Solsonès van oferir una varietat de tastets, elaboracions tradicionals o originals creades per l’esdeveniment, on l’ingredient comú eren els bolets.

Restaurant LA CABANA D’EN GELI Bombes de verdura i bolets amb salsa de cep i espuma d’all i oli
Hotel Restaurant SANT ROC – EL BUFFI Magdalena de ceps sobre crema de boletus
Restaurant KINOKO Tsukune amb bolets
Restaurant EL SOLSONÈS Croissanet de bolets
Pizzeria Restaurant TONETTO Pizza de bolonyesa amb ceps
Cafeteria EL CROSTÓ Crema especial de bolets

Vam tenir molt bona resposta del públic, molts ens van felicitar per l’originalitat d’alguns tastets, i molts d’altres van repetir d’aquells que més els van agradar. Cal destacar també la participació de les Caves Vilarnau, que com cada any van acompanyar els tastets amb un cava Brut Nature, i de Vins Alsina que ens van delectar amb dos vins (blanc i negre) de Clos Montblanc.

Amb les Jornades podreu gaudir durant un mes (del 19 d’octubre al 15 de novembre) de plats, tapes  o tasts als diferents restaurants, bars i pizzeries del Solsonès. Trobareu més informació al fulletons* d’aquest any (Oficina de Turisme i altres establiments).

 

* Fe d’errates (corregit) als fulletons d’aquest any, el preu marcat pel menú de la Cabana d’en Geli és de 25€.

* Restaurant el Solsonès 28€ (beure no inclòs).