Assemblea de la FIHRT a Solsona

El passat dimecres dia 30 d’octubre es va celebrar l’Assemblea General de la FIHRT organitzada pel Gremi Comarcal d’Hostaleria del Solsonès, i que va tenir lloc en sessió ordinària a l’Hostal-Restaurant Crisami de Solsona. Vam iniciar la trobada amb una visita guiada pels punts més emblemàtics del nucli antic, la catedral i els claustres, de la mà de Solsona Experience. Els diferents representants dels gremis de Catalunya van gaudir d’una ruta on la història i el fred ens van acompanyar.

Un cop acabada la visita, ens vam dirigir al lloc on celebràvem l’assemblea, a la Saleta del Restaurant Crisami. Allà hi vam tractar varis temes, entre ells, es va ratificar per unanimitat la decisió de la Junta Directiva de l’Entitat d’expulsió del Gremi d’Hostaleria d’Osona. Podreu trobar més informació en el següent enllaç: http://www.fihr.cat/6060-l-39-assemblea-de-la-fihrt-ratifica-per-unanimitat-l-39-expulsio-del-gremi-d-39-hostaleria-d-39-osona/

També es va acordar facilitar als Gremis i Associacions els Cursos i Accions formatives aprovades des de PIMEC, a fi de que els empresaris i els seus treballadors puguin gaudir d’aquesta important oferta formativa.

Volem aprofitar per felicitar l’actual President de la FIHRT i del GHITA, Pere Santos, qui manté el càrrec de president, ja que va ser l’únic en presentar la seva candidatura a la reelecció com a President de la Junta Directiva de la FIHR.