La Junta Directiva de la FIHRT es reunirà dilluns al Salí de Cambrils per abordar temes clau de l'Hostaleria i Turisme del País

El Salí de Cambrils, situat en un entorn privilegiat, ofereix les instal·lacions ideals per a esdeveniments d'aquesta magnitud. Amb una ubicació estratègica i un disseny modern, és l'escenari perfecte per a la interacció entre professionals del sector, la presa de decisions i la col·laboració en projectes que impulsen el turisme i l'hostaleria a la nostra comarca.

Després de la jornada de treball, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'un exquisit dinar a la Fonda Casanova, un espai reconegut per la seva excel·lència gastronòmica i el seu ambient acollidor. Així, no només es promourà el debat i l'intercanvi d'idees durant la junta, sinó que també es fomentarà el networking i la convivència entre els professionals del sector.

No deixeu passar aquesta oportunitat de ser part d'un moment decisiu per al nostre sector. Us esperem el proper 29 d'abril al Salí de Cambrils per compartir i construir junts el futur de l'hostaleria i el turisme al Solsonès.