La tradicional Cargolada Solidària de la Fira de Sant Isidre s'agafa un any sabàtic per cedir el pas a noves entitats

L’Espai Gastronòmic d’aquesta edició no oferirà aquest element gastronòmic

L’associació solidària Petjades del Solsonès ha anunciat que després d'anys d'organitzar la Cargolada Solidària, en el marc de la Fira de Sant Isidre, ha decidit passar el testimoni a una nova entitat o coordinadora d'entitats.

Des dels inicis de la iniciativa el 11 de setembre de 2009, la Cargolada Solidària ha beneficiant diverses associacions com el Fons d'emergència Social del Solsonès, Amisol, Fènix, Càritas, Creu Roja, Riuverd, Minyons Escoltes i Esplai Riallera, i més recentment, l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L'associació solidària Petjades del Solsonès considera que és el moment idoni per a cedir l'espai i fomentar noves perspectives i energies, per la qual cosa s’obren en la cerca d'una nova entitat de caràcter social, educatiu o cultural interessada en portar endavant la cargolada.

Es convida a totes les entitats interessades a posar-se en contacte amb l'associació solidària Petjades del Solsonès a través del correu electrònic (associaciopetjades@gmail.com).

L'associació es compromet a col·laborar estretament amb l'entitat seleccionada per garantir la continuïtat i l'èxit de la Cargolada Solidària a la Fira de Sant Isidre.

Per a més informació sobre el programa complet d'activitats i detalls logístics, us convidem a visitar el web: www.solsonesfires.cat.