La música en directe guanya protagonisme a la Fira de Sant Isidre

La plaça Sant Roc repeteix com a escenari de l'Hora del Vermut, mentre que la plaça Sant Joan acollirà diferents concerts al llarg del cap de setmana

La Fira de Sant Isidre acollirà diferents actuacions musicals durant el cap de setmana. La plaça Sant Roc, repeteix com a epicentre de l'Hora del Vermut, mentre que a la plaça Sant Joan, s’han programat diversos concerts.

Divendres, 19h Vins i Formatges a càrec del Gremi

A les set de la tarda, la plaça Sant Isidre serà l'escenari de ldel Tast de Vins i Formatges, amb música en directe a càrrec de la Gascó & Martí blues rural, acompanyada d'una selecció de formatges de La Formatgeria del Miracle, Formatgeria Valette i Formatgeria Les Roques

Dissabte, 12 h: L’Hora del Vermut a la plaça Sant Roc

A les dotze del migdia, la plaça Sant Roc serà l'escenari de l'Hora del Vermut, amb música en directe a càrrec de la banda del Pagès de Matamargó, acompanyada d'una selecció de productes locals.

Dissabte, 17 h: Concert de l’Escola Municipal de Música Joan Roure a la plaça Sant Joan

A les cinc de la tarda, la plaça Sant Joan serà l'escenari del concert de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música Joan Roure.

Dissabte, 19 h: Actuació de la Big Band de l’Escola Municipal de Música Joan Roure a l'espai gastronòmic de la Fira

A les set de la tarda, l’espai gastronòmic de la Fira serà l'escenari d'una actuació de la Big Band de l’Escola Municipal de Música Joan Roure.

Dissabte, 20:15 h: Actuació de Dj Monty a l'espai gastronòmic de la Fira

A un quart de nou del vespre, l’espai gastronòmic de la Fira continuarà la festa amb una sessió de Dj Monty.

Diumenge, 12 h: L’Hora del Vermut a la plaça Sant Roc

El diumenge a les dotze del migdia, la plaça Sant Roc repetirà l'experiència de l’Hora del Vermut amb música en directe a càrrec de “Lactik” i una selecció de productes locals.

Diumenge, 16:30 h: Concert de l’Àtic taller musical a la plaça Sant Joan

A dos quarts de cinc de la tarda, la plaça Sant Joan serà l'escenari d'un concert a càrrec dels grups de banda, Combo i el cor Ney Gospel Solsona de l’Àtic taller musical.

Per a més informació sobre el programa complet d'activitats visiteu www.solsonesfires.cat.