Èxit del Tast de Vins i Formatges del Solsonès a la Plaça Sant Isidre

Aquesta tarda la Plaça Sant Isidre de Solsona s'ha omplert de vida i sabor en un esdeveniment previ a la Fira de Sant Isidre, amb un tast de vins i formatges que va atreure prop de 150 participants.

Aquest acte va ser organitzat pel Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme del Solsonès, amb l'objectiu de promoure els productes de proximitat i la cultura gastronòmica del Solso0nès.

L'acte va començar a les set de la tarda i va comptar amb l'ambientació musical de la Gascó & Martí blues rural, que va oferir una actuació en directe que va maridar perfectament amb la selecció de formatges proporcionats per prestigiosos productors locals. Entre els participants es trobaven La Formatgeria del Miracle, Formatgeria Valette i Formatgeria Les Roques, cadascuna aportant el millor del seu assortiment per deleitar els paladars dels assistents.

La música en directe i les degustacions de formatges es van complementar amb una acurada selecció de vins dels Cellers "Les Vinyes del Solsonès" i "Un Pam de Terra", proporcionant una experiència completa que va seduir tant a locals com a visitants. L'esdeveniment no només va servir per gaudir de bons aliments i música, sinó també per fomentar el turisme i la cultura local, mostrant el compromís del Gremi d’Hostaleria amb l'impuls de l'economia local.

Solsona i la seva comarca es preparen ara per la celebració de la Fira de Sant Isidre, amb aquest tast com a magnífic preludi d'una sèrie d'esdeveniments que continuaran destacant la riquesa gastronòmica i cultural de la regió. Els esdeveniments organitzats són una finestra a la tradició i innovació, creant una perfecta simbiosi entre la música, el menjar i la festivitat.