La nutricionista del Centre Sanitari impartirà, dimarts vinent, un taller sobre la introducció dels aliments a infants i un d'aperitius

El primer es durà a terme a partir d’un quart d’una del migdia a la sala d’actes del mateix Centre Sanitari, mentre que el segon tindrà lloc a partir de dos quarts de cinc de la tarda al Casal Cívic Xavier Jounou

 

Aquest dimarts, el Centre Sanitari del Solsonès ha programat una sessió sobre la introducció a aliments a partir dels 6 mesos, i un taller pràctic d’aperitius per l’estiu. Les dues activitats aniran  a càrrec de la dietista-nutricionista Alba Crespo Requena.

La primera de les sessions, dirigida a famílies i a cuidadors i a cuidadores, abordarà temes crucials sobre l'alimentació infantil i la resolució de dubtes, oferint consells pràctics i orientació sobre com realitzar aquesta transició de manera saludable i segura pel nadó.

Respecte al taller d’aperitius, es faran dues propostes amb ingredients de temporada. En aquest cas cal inscripció prèvia al mateix Centre Sanitari, ja sigui de forma presencial o bé trucant al telèfon 973 48 11 72. Aquesta activitat té un cost de 4 euros.

Aquests tallers és una aposta del Centre Sanitari del Solsonès per oferir pautes i resoldre dubtes per una alimentació saludable en infants i, per altra banda, proposar un petit tast d’aperitius amb els ingredients de la temporada.