Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del Gremi: 27.05.2024

Es convoca als socis i sòcies de l’Entitat per a que assisteixin a la Junta General Ordinària a celebrar a Cal Poldo Xic, que es troba a la Plaça de Sant Joan, Nº 1, 25280 Solsona, el proper dia 27 de maig de 2024, a les 17:30 hores en primera convocatòria, i 30 minuts després en segona (18h).

Un cop finalitzada l’Assemblea, celebrarem un sopar a peu dret en reconeixement a totes les empresàries i empresaris que vitalitzem el sector turístic del Solsonès i en especial a L'Hostal de Pinós, que va néixer al segle XVI, concretament el 1.524, després d'un miracle, i és la fonda més antiga de Catalunya.

Per confirmar la vostra participació, envieu un missatge al Grup de Whatsapp del Gremi, indicant quants vindreu (al sopar a peu dret), ja que l’aforament del local està limitat a 60 persones. El preu del sopar serà d’entre 28,00-30,00 euros/persona (pendent de confirmar). Podran participar socis i sòcies i treballadors i treballadores dels vostres negocis.  

Em permeto recomanar-vos que, davant la improbabilitat que s’obtingui el quòrum necessari per a la constitució vàlida de l’Assemblea en la primera convocatòria, assistiu en l’horari previst per a la segona.

Correspondrà un vot per cada soci, es a dir, per cada establiment o persona física que es trobi compresa dins I ‘establert als articles 23 i ss dels Estatuts Socials. Per gaudir de l'exercici dels drets com agremiat, es condició prèvia trobar-se al corrent de les obligacions establertes, i en particular del pagament de les quotes (art 23). Tots els agremiats tenen dret a assistir a les Assemblees, per ells mateixos, o be representats per una altra persona, agremiada o no. Aquesta representació haurà d'atorgar-se per escrit dirigit a la Junta i amb caràcter especial per cada Junta tenint en compte que només serà eficaç per la reunió de que es tracti i que un soci només pot assumir una delegació de vot (art. 14) La representació es sempre revocable. L'assistència personal a la junta del representat tindrà valor de revocació.

L´ Ordre del Dia a tractar a l´Assemblea Ordinària, a proposta de la Junta Rectora, serà del següent:

ORDRE DEL DIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

1. Informe de la Junta del Gremi.

2. Presentació per part de la Junta de la Memòria de les Activitats dutes a terme durant l’any 2023.

3. Presentació del Balanç econòmic i aprovació si s’escau de l’exercici 2023 i de la tasca de la Junta.

4. Aprovació Quotes 2024.

5. Presentació activitats 2024

6. Previsions econòmiques 2024

7. Propostes dels Socis de l’Entitat

8. Torn Obert de Precs i Preguntes

 

Tot esperant poder saludar-vos personalment el dia de l’Assemblea

Atentament,

Mariona Martí Grau

Presidenta