La Fira de Sant Isidre ultima els detalls per la seva 71a edició

El certamen torna els dies 11 i 12 de maig a Solsona

Falta una setmana per la 71a edició de la Fira de Sant Isidre, l’esdeveniment firal per excel·lència de la comarca que concentrarà més de 160 expositors els dies 11 i 12 de maig a Solsona.

La fira de l'automoció, la mostra d'artesania, la fira industrial i comercial, la fira de bestiar, la de maquinària agrícola i altres sectors ompliran la capital comarcal amb una àmplia oferta de mostres i altres esdeveniments en una àrea de 40.000 m2.

El programa de la Fira de Sant Isidre ha previst diferents esdeveniments i jornades per a tots els gustos que configuren cap de setmana ben atractiu:

- Jornades de Coneixença i Coneixement: A partir del dia 4 de maig, els participants tindran l'oportunitat d'explorar temes rellevants relacionats amb la gestió del talent i la consciència empresarial. L'activitat inclou xerrades, dinàmiques i visites guiades, amb una tarifa d'inscripció accessible per a tots els interessats.

- Maridatge gastronòmic: El dia 10 de maig, els amants de la gastronomia podran gaudir d'una experiència que combina formatges, vins, cervesa i música local, tot organitzat pel Gremi d'Hostaleria del Solsonès.

- Activitats de la Fira: Durant tot el cap de setmana, els visitants podran explorar una àmplia gamma d'exposicions, concursos i activitats que van des de mostres de bestiar a exposicions d'art i artesanies, garantint una experiència per a tots els gustos i edats.

- Espectacles en viu: Els assistents podran gaudir de concerts, exhibicions de dansa i altres espectacles en viu durant tot el cap de setmana, que concentraran l'esperit festiu de la Fira de Sant Isidre.

- Exposicions artístiques: Diverses exposicions d'art i cultura, incloent instal·lacions visuals i exposicions de pintura.

- Mostra de tractors i maquinària agrícola d’època i trobades de vehicles clàssics i japonesos.

Amb una àmplia varietat d'activitats i esdeveniments programats, la 71a Fira de Sant Isidre promet oferir activitats i exposicions per a tots els gustos.

Per a més informació sobre el programa complet d'activitats i detalls logístics, us convidem a visitar el web: www.solsonesfires.cat.