El Gremi s'avança a Sant Isidre amb un tast de vins i formatges amenitzat per música en directe a la Plaça Sant Isidre

El proper divendres 10 de maig, el Gremi d'Hostaleria i Turisme del Solsonès organitza un esdeveniment gastronòmic que promet ser una cita ineludible per als amants dels productes de proximitat. A partir de les 19:00 hores, la Plaça Sant Isidre de Solsona es convertirà en l'escenari d'un exquisit tast de vins i formatges locals, on els assistents podran gaudir de les delícies que ofereixen dues de les formatgeries més reconegudes de la regió: la Formatgeria Valette i la de Les Roques de Sant Llorenç de Morunys (ambdues) i la Formatgeria El Miracle de Riner, gran guanyadora dels Lactium d'enguany.

L'esdeveniment no només destaca per la qualitat dels seus productes, sinó també per l'ambient que l'acompanya. La música en directe correrà a càrrec del duet Gascón & Martí, que oferiran una actuació de blues rural, aportant un toc vibrant i cultural a la vetllada.

La iniciativa del Gremi busca promoure el consum de productes locals i impulsar el sector gastronòmic de la comarca, creant un punt de trobada per a residents i visitants. Això suposa una oportunitat única per explorar i redescobrir la riquesa culinària del Solsonès, en un marc incomparable i ple d'animació.

Els organitzadors animen a tothom a no perdre's aquesta experiència única, que serveix com a preàmbul de la Fira de Sant Isidre, un dels esdeveniments més emblemàtics de la regió. Amb l'esperit de comunitat i la celebració de l'autenticitat local, la jornada promet ser una festa per als sentits i un reforç per a l'economia local.

Per a més informació, seguiu els perfils de les entitats organitzadores a les xarxes socials: @gremihsolsones, @hostaleriaturismefihrt, @consell_comarcal_del_solsones, entre d'altres. Així mateix, els hashtags #firasantisidre i #productelocal permetran seguir totes les actualitzacions relacionades amb aquest i altres esdeveniments similars.

No dubteu a unir-vos a aquesta celebració de la gastronomia i cultura locals aquest divendres a la Plaça Sant Isidre!